Make your own free website on Tripod.com

Lær og Danse. Dansekurs for vanlige folk.

For deg som ikke har prøvd dette før :

For deg som alt har prøvd dette :


Siden Mai-00

- -


Jeg beklager at denne siden ikke har vært så ofte oppdatert i det siste, skjønt det som står her og de linkene som virker skal hovedsakelig være riktig fortsatt. 24/2-2002.

Spille liste for BAND

Denne siden holder till i Arendal og Grimstad, og inneholder primært informasjon av interesse for Sørlendinger. Men her er også en del informasjon som kan være av interesse for folk fra hele landet/Scandinavia.

- - - Trykk ned høyre mus-tast og velg BACK eller TILBAKE for å komme tilbake hit - - -Klubber i sydlige Norge. I langs kysten rekkefølge.

Kurs Program

Hva er dette ?

Dette er :
 - Både for enslige og par, gamle og unge.
 - Mange kommer uten partner.
 - En trivelig form for trim.
 - Morro !
 - For deg som mangler en fritids-aktivitet.
 - For deg som trenger og komme ut litt.
 - Et miljø hvor alle danser med alle.
 - En danseform som er laget spesielt for å være
   ENKEL for ALLE og lære !
Klubbene gjør som oftest så godt de kan for å skaffe flere jenter/gutter dersom det kommer for mange av det ene eller andre kjønn. Eventuelt så bytter vi på litt slik at alle får danse (Kan være godt med en pause inn i mellom). Se etter annonser i de lokale avisene og surf videre i linkene, eller ring : 22 36 11 00 (i arbeidstiden) og spør ! (hele landet).


Kommentar :

Intensjonen med denne siden er og samle informasjon om Swing dans etter Johan Fastings kursopplegg på sørlandet samt tilstøtende områder.

Og så prøver jeg generelt og ha info om mine interesser på hjemmesidene mine.

Jeg Er/Var selv ett ganske håpløst tilfelle som aldrig tidligere hadde satt mine ben på ett dansegulv. Men når de fleste av de flere 100 damene i Arendal swingklubb og Kom og Dans har gjort så godt de kan for å hjelpe meg å få det til, så har det lykkes selv for en noe praktisk klønete person som meg. Det er en unik opplevelse og få så mye av så mange, for så og komme dit at man også selv kan gi til noen.

Denne siden er laget på Eget Initiativ, uten noen form for avtale hverken med organisasjonen Kom Og Dans eller med Klubbene. Jeg har imidlertid gjengitt en del informasjon fra noen av klubbene, da klubbene så vidt jeg vet ikke selv har lagt ut slik informasjonen på nettet.

Min Hjemmeside Min Hjemmeside

Rettelser, Kommentarer, Informasjon og flere linker mottaes med takk !

My mail address
(En av mange medlemmer i Arendal Swingklubb)


Info til Menn :

Å lære og danse er omtrent som og lære og kjøre bil, bare at du slipper teorien.

Dans er en praktisk aktivitet akkurat som fotball, eller en hvilken som helst annen fysisk aktivitet som krever litt kroppskontroll.

Hvis du har lett for å lære praktiske ting, så vil du også ha lett for å lære dette. Og hvis ikke, så er det bare og ta flere begyner kurs helt til du får det til (Slik jeg har gjort).

Fordi alle danser med alle, så blir det aldrig kjedelig.

På kursene bytter man partnere hele tiden (Alle danser med alle). Det spiller derfor ingen rolle om du kommer alene, eller sammen med partneren. Og så er det mere morro når vi bytter hele tiden.

Det er mulig og danse med partneren sin hele tiden hvis man vil. På nybegynnerkurs er det ikke uvanlig at noen få par velger og gjøre det til å begyne med, og så blir man med og bytter etter hvert.


Linker/Diverse

Nedstat Counter