Jeg har fått meg jobb som ingeniør i området Kjeller / Lillestrøm, og trenger hybel fra og med 1. August 04.

Visning NÅ til Søndag 20/6-04.       Jeg heter Finn, født i 62, høyskoleutdannet, er enslig/rolig og røyker ikke.

NB: Så langt har ingen kunnet tilby ALT jeg ønsker meg, så du må gjerne ringe selv om ikke alt stemmer, spesielt litt mindre hybler har jeg ikke fått så mange tilbud på.

KRAV til hybelen :

PARKERING : Må kunne parkere bilen uten å behøve å være redd for den, og uten å måtte lete etter parkeringsplass.  Parkering langs trafikkert vei vil jeg helst slippe.  Kjører vanligvis en Transit.

STILLE OM NATTEN : Jeg sover lett og må ha det helt stille om natten.  Beliggenhet bør være vekk fra trafikkert vei, og ikke vegg i vegg med  folk som støyer i de sene timer. 

DELVIS MØBELERT : Jeg ønsker en hybel som har følgende : Vaskemaskin/sentrifuge, Mikrobølgeovn, Frys med to skuffer (en er litt for lite), Kjøleskap, Seng og madrass av brukbar standard, Sparsom møblering.

BELIGGENHET : Helst ikke nede i en dump hvor luften blir stående stille.  Luftig beliggenhet vil bli foretrukket pga. noe allergi.

LUFT og MILJØ : Jeg røyker ikke og er noe allergisk mot sigarettrøyk, planter, dyr (kun innendørs).  Jeg bør kunne lufte uten å få inn store mengder pollen eller eksos.  Tepper er uønsket.

TØRKEMULIGHET : Må kunne vaske klær med maskin og henge dem til tørk, helst innendørs.

Noenlunde innbrudd sikkert, med ordentlig dør og lås.

Greier meg med ganske liten hybel.

Hybel med felles bad / kjøkken blir også vurdert (Merk dog krav over og ønsker under).

 

LEIEAVTALE :

Jeg har 6 måneders prøvetid med 14 dagers oppsigelse, deretter 3 måneders oppsigelse, og ønsker tilsvarende vilkår for leien.

Med forbehold om at det går greit med jobben, og at jeg er fornøyd med hybelen og beliggenheten, så regner jeg med å bli boende i noe over ca ett år.  Planen på sikt er å kjøpe noe, men må være trygg på hvordan det går med jobben før jeg tørr og gjøre det.

 

ANDRE ØNSKER / BEHOV :

Følgende er ønsker, og ikke krav.  I prioritert rekkefølge :

- Helst ikke mere en 10 minutters kjøretid til jobb i rush tiden om morgenen (andre veien er ikke så nøye).

- Da jeg ofte vil kjøre til aerobic trening på forskjellige trenings sentre etter jobb, er grei kjørevei mellom hybel, jobb, og flest mulige trenings sentre også av betydning.

- Rimelig prisnivå i forhold til markedet.

- Mulighet for lagring av 6 meter lang kayak vil telle positivt (nogenlunde tyveri sikkert)

- Ikke over 30 kvadrat i bo-areal.   (tilsvarer seks ganger fem meter) (er en forutsetning for fradrag for leien ved pendlerstatus i mitt tilfelle).

- Mulighet for ASTRA parabol for mottak av Tyske TV kanaler vil telle positivt (kabel TV er IKKE av interesse).

- Mulighet til å dele på ADSL linje vil telle positivt.

- Sittegruppe er ikke av betydning, foretrekker kontorplass og ett par gode stoler.

 

LITT OM MEG :

Enten er jeg på jobb, eller så er jeg på trening, eller så vasker jeg klær, eller så spiser jeg, eller så jobber jeg med data'n, eller er bortreist, eller er på kurs, eller ser på tysk tv hvis jeg har astra parabol, eller så sover jeg.

Jeg har normalt aldri besøk, men kan ikke garantere at det aldri vil skje, så jeg må få lov om behovet skulle oppstå.

Utleier må gjerne inspisere hybelen, men kun når jeg selv er tilstede.

Høy P3 musikk fra fjortiser vill jeg helst slippe å høre i særlige mengder.  Men musikk fra jevnaldrende går greit (er ganske alt etende)..

En sjelden gang kan jeg ha vært på dansearrangement på en fredags eller lørdagskveld, eller ha kommet sent hjem fra reise, og vil da ha behov for en dusj i de tidlige nattetimer.  Jeg får ikke sove uten å dusje først, så kan desverre ikke utsette det til neste morgen.  Det med tanke på at andre i samme bolig kanskje kan våkne av lyden i vannrørene.  Det er imidlertid snakk om noen få ganger i løpet av ett år.

 

Det var det.................  :-) .............

 

Make your own free website on Tripod.com