Make your own free website on Tripod.com

.

 

 

31/12-2010 "Julebrev".

Oversender herved ønsker om en vel overstått Jul og ett riktig Godt Nytt År til familie og venner samt gamle og nye bekjente.

 

I år ligger bilder fra året som gikk på ett eget fotoalbum på nettet (klikk på linken for å få det opp).

 

(NB : De øvrige linkene under er til offentlige nettsider, ikke av personlig karakter, og følgelig kun for spesielt interesserte.)

 

Mens jeg i tidligere år har trent og danset 4 til 5 dager i uken, så har jeg i år trent kun en dag i uken, danset kun en halv dag i uken.  Og for første gang siden starten for ca 20 år siden, så har jeg ikke vært i luften med hang glideren.  Og mitt "ny"innkjøpte windsurfutstyr har også i år desverre forblitt i boden.

 

Dette skyldes delvis at jeg har innsett at 5 timers søvn blir for lite i lengden og har gått ut over evnen til å lære, noe som ikke er helt bra i mitt yrke, hvor kontinuerlig læring er jobben.  Og delvis har et venninnebekjentskap tatt mye av tiden.

 

På jobb har jeg i år hatt bra med kompetansegivende oppgaver, så nå har jeg omsider lært meg jobben min ordentlig.  Men prosjektet er desverre ferdig om tre måneder og hva som skjer deretter vet jeg intet om.  Jeg ønsker meg nok over på mer varige roller hva jobb gjelder.  Og det plager meg nok litt att jeg ikke helt er der enda.

 

På ferie og fritids siden har det blitt en uke på Tenerife  etter påske, inkludert toppen av Teide.  En uke på Gran Canaria med retur lille Julaften.  En dag på min årlige treningstur fra Haglebu til Gråfjell (Norefjell).  En uke på dancecamp i Sverige (3. året nå).  En uke på rundtur i Norge (Vestlandstur),  pluss noen få dancecamp-weekends.

 

Siden jeg syntes min trofaste Opel Astra-F 1997 hadde gjort sitt med sine 300,000 Km, samt at jeg ønsket meg bil med AC, så har jeg nå kjøpt meg "ny"bil i form av en BMW 1998 med 250,000 Km.  Den var 3 ganger så dyr, bruker 30% mer drivstoff, har 300% mer status,  1/3 av fremkommeligheten (bakhjulsdrift), kassettspiller i stedet for CD, krever datamaskin med utstyr for å få lest ut feil og nullstilt oljeskift (ikke #€%& om jeg betaler verkstedet 800,- per gang for å gjøre det), og har ett par sylindere ekstra, og en komfort som gjør at en ikke merker at jula glipper eller at en er på vei ut i grøfta.  Skjønt en sitter nok litt tryggere da.  Selv i hvert fall.  Så slik kan det gå når en har lyst på noe og handler med følelser framfor fornuft.

 

Så nå har jeg både to biler og to hus, og dobbelt opp av alt.  Savner mest av alt en svær garasje, og drømmer om å bli kvitt alt og begynne livet på nytt.  Som ung bekymret jeg meg muligens for det jeg ikke hadde.  Nå bekymrer jeg meg for alt jeg har.

 

Har for lengst lært meg å bruke progressive briller.  Og vekten har svunnet en kilo uten at magemålet har svunnet så mye som en cm.

 

Og en føler att en på sett og vis har prøvd ganske mye i livet.  Skjønt uteligger og barn er enda upløyd mark, men det er kanskje ikke nødvendig å pløye opp alt som er av mark.  Ville forslag mottas med takk :-).

 

.