Make your own free website on Tripod.com
-->

Jule kort fra Finn

Ja så nærmer det seg Jul igjen da.  Med "storm skritt".  Mon ikke det blir den våteste Julen i "mann"s minne, for jeg kan jommen ikke huske at vår herre har skylt vår mark så grundig og så lenge noen gang tidligere (MAO: Regnvær).

Og så jeg som nettop har invester i nye pigg dikk.

Julekortet mitt ble internett utgaven i år også.  Det høyner motivasjonen og er mere morro å gjøre det på den måten.  Selv om det nok tar mere tid en papir varianten.  Men til gjengjeld er det ikke noe ekstra arbeide overhode med å sende en ekstra kopi til noen flere en vanlig når en måtte føle for det.

 Bildet til venstre er tatt ved års skiftet 99/00 en gang hvis jeg ikke husker for mye feil.  Noen hundre meter over bakken langs østkysten av Lanzarote.  Det ble tatt med engangskamera.  Time-foto butikken syntes det var så bra at de ba om en forstørring til utstillings bruk.  Jeg holder kameraet i min høyre hånd og knipser uten å se hva jeg knipser, så det er sjeldent resultatet blir så bra som dette.

Hvis det neste bildet ikke er helt til venstre, så dra vinduet så det blir litt smalere :-)


Det har vær unormalt mye å gjøre på jobben i høst, men heldigvis så er det litt gøy, så da går det.  Og det er jo uansett ett elendig vær, så passer i grunnen bra.  I skrivende stund er jeg på nattskift.  Og da er det ikke fult så mye jeg kan gjøre så nå får jeg tid til å vaske klær og skrive dette.

Bildet Er ganske ferskt, det var en dag i høst, jeg bare plutselig måtte gå en tur syntes jeg.  At det var mitt i elg-jakta fikk hellere være.  Møtte 4 elg (en familie) mens jeg gikk.  Desverre hadde jeg ikke pakka ut foto apparatet enda da.  Vi sto å studerte hverandre i hver vår ende av ett åpent område.  Heldigvis var det ingen Jegere i området.


Har ikke blitt mye padling i år desverre, men kjøpte nå helt ny kajakk (samme som jeg hadde) da jeg hadde litt lyst, og en kolega på jobben ville kjøpe den jeg hadde.

Bildet er fra en felles tur jeg litt uventet fikk være med på i Sommer.  En på jobben som arangerte.  Han spurte egentlig om å låne kayk/utstyr, men så ble jeg med i stedet.  En snau uke varte herligheten.


(U)heldigvis surfa jeg på internett etter biler i vår, og det førte til at jeg kjøpte meg "ny" 95 modell rød Transit vare, maken den jeg hadde.  Og så har jeg den 4 hjuls trekkern jeg kjøpte bare for å ha noe å kjøre med (etter at jeg bulka den gamle Transitten) enda, så nå blir det garantert ikke hverken glatt eller snø i Vinter :-)  Koster meg nok ivhertfall 5,000,- ekstra i året og ha to biler, men de har nå veldig forskjellige anvendelsesområder da.

Ja, ja,.... Det får være nok tilfeldig bla bla for i år.  Det var det som tilfeldigvis falt meg inn i farten.

 Har holdt opp og vurdere å se meg om etter ny job.  Trives brukbart med det jeg har nå.  Er litt lang vei til job, men får leve med det.  Kan ikke få i både pose og sekk.God Jul og Ett Godt 2001 !

Bildene er fra en fotturer i Aust-heiene

Bildet Under Er fra Maries 60 års dag i høst.

Pause Song:
 


 

Graphics from Kittys !