Make your own free website on Tripod.com
-->

Jule kort fra Finn
Vennligs vent mens bildene lastes :-)


Akkurat i skrivende stund var jeg så trøtt å lei av mas og stress på jobben, at jeg knapt kunne huske å ha gjort noe gøy i år,... men så måtte en jo finne bilder, og så, joda, :-), en har vist gjort noe gøy i år også ja :-) .....  Det med jobben er forøvrig i slutt-fasen nå, så blir roligere ganske snart.  Bildet er fra Trollsteinsegga.  Hvis du skulle være så uheldig og ramle utfor toppen av Glitretind så får du en fin og kjølig grav rett bak ryggen på fotografen :-) ..... NB: Man må ha fører og gå på bre for å komme dit, ei steinrøys litt utenom det vanlige :-) ..... Bildet er fra en 4 dagers topptur med Den Norske Turistforening (se gruppe-bilde helt i bunn).  Litt tidlig på sommeren og smell-fint vær samtlige dager til endes ! .... helt utrolig (bortsett fra en liten nødvendig rast noen meter under en høy topp mens ei kveldsbygge tømte seg og håret sto til værs på turdeltagerne som lå godt nede mellom kampesteina, mens lyna flagra horisontalt rundt oss og vi kunne føle den elektriske spenningen i luften på kroppen.  Men det var altså bare ei lita kveldsbyge i 2000 meter høyde.


Her er jeg vist en tur i Versterålen igjen, blandet vær men alt i alt en fin, og for meg passe krevende tur.  Bortsett fra noen treningsturer på våren, så ble det den enste padleturen i år.  Jeg var kjempefornøyd med at jeg greide og gjenomføre.  Jeg er tross alt ganske svak i overkropp og armer som er det man bruker når man padler på havet.  En utrolig nærhet til naturen og sjøen når man plasker bortover i vannet slik,.... må være slik ei and føler det.  Det føles ikke som å være i båt, men som å være ett med vannet.   Det går jo dårlig med mobil-telefon-firmaer om dagen, så også med Ericsson, og man skjærer ned i stor skala, men jeg/vi har så langt vært "heldige" og styrt unna nedskjæringene.  Ingeniørene er normalt ikke det første de kvitter seg med, det er tross alt vi som skal lage det konsernet skal leve av i morgen.  Men mens det før nok var 100% trygt, så er vi nok ikke så sikre nå lengere nei.  Heldig at jeg er gjeld-fri :-) ...... Skjønt drømmer om 120m2 "garasje",.... hvis jeg får ut fingern. 


Her fra samme turen med DNT igjen.  Litt utenfor allfarvei og litt før vi på hjemveien snubler i ei svær reinflokk som paserer vår rute 90 grader på på ganske så nært hold,.... ett syn man aldrig glemmer.  De gressa nedenfor sne-grensa men likte seg best oppe på breene hvor de fikk være i fred for plagsomme insekter (som vistnok er glade i nesbora deres).   Tidlig i år begynte jeg i ny job i Ericsson (bytta avdeling, den forige ble flytta til Oslo), så nå har jeg snart vært i den nye avdelingen i ett år, og begyner og bli ganske opplært.  Er godt fornøyd med det.  Har tatt lengere tid før egentlig.  Men så spørst det om sjefen(e) er fornøyd da ?,..... tok på meg litt for mye job, så det er nok mere usikkert,.... fikk elendig lønsjustering i år men tror det gjaldt de fleste av oss.  Heldigvis fikk jeg ganske bra på den gamle avdelingen i fjord, så ligger brukbart ann for det.  Er jo timebetalt for overtid,... det hjelper også, så lider ikke akkurat noen nød, selv om lille-bror i offshore tjener noe mere en meg.

Veeeeel,... har vist ikke den store fortellertrangen om dagen,... like bra det for du er sikkert lei av å lese dette any way ;-)
 
 God Jul og Ett Godt 2002 !

Fotturen under begynte i øs pøs regnvær, men ble en fin og minneverdig tur alikevel :-)

             

Fra en rast under kayak-padling i Vesterålen.  En Italiener som tar bildet for meg.  De kjørte helt fra syd i Italia og opp.  Jeg selv hadde bare snaut 1900km en vei,.... :-)

Meg selv helt til høyre, og de andre godt voksne hyggelige mennesker, men for meg fremmede, men ei minnerik uke i strålende vær som en kommer til å huske godt og lenge.

Pause Song:
 


 

Graphics from Kittys !