Make your own free website on Tripod.com
-->

Jule kort 2005 fra'n Finn
Vennligst vent mens bildene lastes.   Hvis Internett Explorer sier den har blokkert noe, så er det bare musikken.  Helt ufarlig

Dette julekortet er tilpasset folk som bare har modem, og bildene er derfor av dårlig kvalitet.

Hvis du har fått dette på papir, så kan du se og høre det ekte imaginært på  http://finnstru.tripod.com/xmascard/xmas05.html  ! :-)


Så var det Jule Kort igjen da.  11/12-05 og hjemme på pendler helg på Saltrød.  Dårlig tid som alltid så dette må gå fort og bli kort.  Bildet er fra en litt strabasiøs fottur i Vestheiene i sommer.  Magen var ikke helt med så fikk ikke helt den næringen jeg trengte (den er forresten i orde nå pga nytt brød fra huMor), men gikk nå greit lell.  Bortsett fra at jeg var så sliten at jeg snaut orket og kjøre bil dagen derpå.  Dette er på vei tilbake og tatt sydover.  Turen tok hele dagen og var ganske kupert. 

 


Fra en padletur på Storsjøen i sommer :

 


Tidligere i år inviterte Øivind på hang glider tur til Lanzarote igjen.  Men Spanjolene driver jo og tilpasser seg EU, så nå har de også fått denne dustete regelen om at lang last skal ha ett kjempesvært skilt dimensjonert for  lastebiler bakerst på den lange lasten.  Og med en skjeggete ustelt hippi med mørke briller og caps'n bak frem (meg) på høyre side, og øyas garantert lengste hang glider (min er unormalt lang) stikkende ut, så tenkte nok lovens lange arm at dette var ett laglig tilfelle for å utøve litt lov slik at de overordnede kunne se at de ikke bare hadde siesta hele dagen.  Heldigvis var det Øivind som kjørte, så han fikk boten :-),. He, he,... Og han stolte ikke særlig på det Spanske politiet så jeg fikk i oppdrag og ta bilde når han skulle betale boten.  Forøvrig var de nå hyggelige nok og forklarte hvor vi kunne få kjøpt sånt svært skilt.   Kanskje var det nevøens hans som solgte skilta ?-).  At de ikke stoppet noen av de andre bilene med hang glidere på på øya (er ganske mange av dem), får så være.  (NB: Vi spleiset på boten)

 


 

Forøvrig har det ikke skjedd stort i år.  Jeg er enda i min nye jobb i Lillestrøm, og føler det går vesentlig greiere nå (etter snaut ett og ett halvt år), og lurer på og bli, om de vil ha meg, men når jeg nå nettopp spurte om akkurat det i forbindelse med at jeg har begynt og se meg om etter leilighet, så sa de nå at de ville det.

Har flyttet fra Leirsund til Kjenn, da tenåringen over hue på meg (Leirsund) gjorde det tidvis vanskelig og få sove.  Men det var nok litt stress og prestasjons stress i ny jobb også.  Heldigvis har det normalisert seg nå. 

Veeel, formelt har jeg ikke flyttet, postadressen min er fortsatt på Saltrød.  Men nå er det postboks som gjelder : P.B. 46, N-4851 Saltrød.  Jeg stemte forøvrig AP i ren protest mot at Bondevik og co fjernet pendlerfradraget mitt.  Grrrr,.... .  Er dyrt nok å være enslig som det er.  Og så blir en straffa for å være fleksibel på arbeidsmarkedet i tillegg.  Til neste valg skal jeg stemme på'n Bondevik igjen, i protest mot at APene høyna Årsavgiften.  Bil er også dyrt nok som det er.  (Om en ser bort i fra miljøaspektet).  Egentlig er jeg vist litt mer enig med FRP'rne enn med de andre, men sjeldent jeg stemmer på'm.  (Ref noen sånne valg tester på innternett).

Godt JuleFlesk ;-)

God Jul og Ett Godt 2006 !

Hilsen Finn :-)

 


Noen Bilder :

Vesthei Sau - Hit Men Ikke Lengre - Normale sauer pleier og være redde folk.  Disse måtte jeg gå rundt.  Mistenker at noen dumme turister har begynt og mate dem, for om morgenen rett før dette, våknet jeg (sov i bilen) av at hele bilen plutselig gynga på seg.  Det viste seg og være en svær sau som hadde lagt seg delvis under bilen og nesten holdt på og velte'n når'n skulle reise seg.  Møkkete i ulla ble'n au.  Bææææh.  Denne var nå litt penere da,... og så ut som om'n var klar over det.

       

 

Take Off på "vei" mot over og bak høydene i bakgrunnen.  Lanzarote.  Ved take off er det om å og akselerere/løpe jevnt opp i høyest mulig hastighet (som starten og slutten av 60 meteren), så da langer man ut, og her flyr jeg altså litt tidligere enn forventet pga motvinden.  NB: Bena puttes inni den bakre delen av den blå selen (synes ikke) når man er air born.

             

 

Prøver og få AC'n til og holde tett før sommeren.  Ford har montert aluminiumsrørene i stålbraketter og de to materialene går ikke sammen, noe som gjør at levetiden ble bare ca 7 år før lekkasjer begynte og oppstå. 

 

 

 

                                       

Pause Song:
 


Graphics fr